Падіння Іл-76. Путінський пропагандист погрожує ударом у відповідь... по Польщі

Російський пропагандист Дмитро Кісельов заявив, що США знищили військово-транспортний літак Іл-76 у Білгородській області і загрожують ударом по польському аеродрому в Жешуві.

«У США чомусь вважають, що швидко проходячи з одного вікна Овертона в інше і провокуючи Росію все більше, їм це й надалі сходитиме з рук. Але де тоді зупинитись? Який механізм гальмування? Якщо залишилися лише військово-технічні методи, тоді як варіант польський аеродром Жешув, який є основною перевалочною базою для західної зброї для України, стає дедалі очевиднішою ціллю», – заявив Кісельов.

Кісельов також додав, що спочатку треба попередити та «все дуже чітко пояснити».

У Білгородській області Росії 24 січня впав військово-транспортний літак Іл-76, на борту якого, за словами Міноборони РФ, перебували українські полонені.

Відповідно до повідомлення Генерального штабу ЗСУ, ЗСУ продовжать знищувати військово-транспортні літаки Російської Федерації, що доставляють до аеродрому Білгорода ракети для обстрілу Харкова та Харківської області.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що на борту літака Іл-76 можливо були і ракети, і люди. Він також не виключив, що українських полонених могли використати як живий щит для транспортування боєкомплекту.