Патріарх Кирило після хресного ходу відчув себе зле, йому викликали швидку (фото)

Патріарх Кирило після хресного ходу
Патріарх Кирило після хресного ходу

Після хресного ходу Невським проспектом у Санкт-Петербурзі патріарх Російської Православної Церкви Володимир Гундяєв (Кирило) звернувся до віруючих і захворів. За словами джерела у Смольному, причиною нездужання стала спека. Медики надали необхідну допомогу, і Патріарх залишив місце на власній автівці.

Під час свого виступу, патріарх застеріг віруючих від спокус та впливу Заходу. Він наголосив, що, незважаючи на краще західні країни магазини і розваги, істина перебуває на боці Росії. Він також наголосив на важливості жити, щоб сприяти покращенню життя інших.

Після закінчення ходи, патріарх відчув нездужання і його супроводжували до швидкої допомоги. Згідно з повідомленням, медики вважають нездужання спричиненим спекою.

Патріарх Кирило зобов'язаний переконати світову громадськість

Очільник РПЦ отримав завдання переконати світову релігійну громадськість, що не Росія порушує принципи релігійної свободи, а Україна. У своїх зустрічах з релігійними діячами, патріарх намагатиметься довести, що «зло – це добро, а брехня – правда».

На раніше зібраному мітингу, патріарх Кирило закликав вірян РПЦ йти на війну. Він наголосив, що росіяни мають захищати Росію від зовнішніх і внутрішніх ворогів. Також він подякував Путіну за війну в Україні та підтримав воєнні злочини армії окупантів.

Читайте також