Перебої трансляції матчу Україна – Румунія. Сервіс Megogo з'ясував причину

Проблеми з трансляцією футбольного матчу
Проблеми з трансляцією футбольного матчу

Технічні проблеми, які виникли під час показу футбольного матчу Україна – Румунія, пов'язані зі штормовими погодними умовами в Києві. Про це повідомила пресслужба медіасервісу Megogo.

Згідно з пресслужбою, сильна гроза та злива стали причиною переривання трансляції черним екраном, так як сигнал не міг бути прийнятий на основному та резервному супутниках.

У зв'язку з цим, користувачі, спостерігаючи проблеми з мовленням, почали перепідключатися до трансляції, що призвело до значного збільшення запитів на системи сервісу.

«Зафіксовано збільшення кількості звернень до CDN аномально вище за прогнозований максимум на цей матч. В підсумку, відмовила підсистема доставки контенту. Стабілізувати її і відновити роботу вдалося орієнтовно о 17:50, наприкінці другого тайму матчу», - йдеться в повідомленні.

Телевізійні сигнали Megogo, надані місцевим каналам, працювали без проблем, тому є можливість перегляду матчу через ці канали.

Нагадаємо, національна збірна України з футболу 17 червня програла команді Румунії з рахунком 0:3. Це був перший матч на чемпіонаті Європи-2024.

Як повідомлялось раніше, під час трансляції футбольного матчу Україна - Румунія відбулась неприємна ситуація - трансляція перервалась і українські вболівальники втратили змогу насолодитися грою національної збірної.

Читайте також