Переваги хмарних камер відеоспостереження IMOU

Переваги хмарних камер відеоспостереження IMOU
Переваги хмарних камер відеоспостереження IMOU

Якщо раніше відеоспостереження було доступне лише великим компаніям та заможним людям, то тепер обладнання для безпеки доступне повсюдно. Камери відеоспостереження можна зустріти скрізь, і вони вже нікого не дивують. При цьому виробники подбали про те, щоб здешевити системи спостереження. Яскравим прикладом цього є хмарні камери відеоспостереження IMOU. Розглянемо основні особливості, якими вирізняються камери спостереження дочірньої компанії Dahua.

Захист інформації та надійність обладнання

Камери відеоспостереження IMOU проводять запис на хмарний сервіс, тому у власників не стоятимуть проблеми із забезпеченням доступності до матеріалів, а також не хвилюватиметься про збереження всієї інформації. Часто реєстратори розташовані в тій же локації, яку покликані захищати, якщо злодій проникне в будинок.

У випадку з камерами відеоспостереження виробника, навіть якщо обладнання викрадено, власник об'єкта зможе отримати доступ до всієї інформації. Загальна надійність пов'язана з тим, що канал запису є безвідмовним. Уся інформація буде захищена надійним шифруванням.

Знижуються витрати на обладнання

Усі комплексні системи безпеки мають бути якісно збудовані. Ядром будь-якої системи безпеки є якісний файловий сервер або реєстратор, який коштує досить дорого. Крім цього, це складне обладнання, яке потребує кваліфікованого обслуговування та ремонту. А якщо віддалений сервер, необхідна організація доступу, тому тут неможливо буде обійтися без роботи фахівців.

Все, що потрібно для встановлення камер відеоспостереження IMOU – це наявність доступу до інтернету, що можна забезпечити через бездротову технологію Wi-Fi. Також необхідно буде підключатися до хмарного сервісу, що коштує близько 2 $ на місяць.

Простота віддаленого доступу

Для прямого доступу до камери відеоспостереження з мобільних пристроїв потрібна лише наявність статичної «білої» мережевої адреси. Це платна послуга у всіх провайдерів, але мінімальна вартість. Потрібно трохи складніше налаштування роутера.

Щоб підключитися до хмарного сервісу камери IMOU, потрібно буде просто виконати ряд простих дій у спеціальному додатку, після чого користувач відкриває повний доступ до обладнання. Також буде доступним віддалене керування, перегляд онлайн, налаштування тривожних повідомлень тощо. Платним є лише зберігання архіву на хмарному сервісі.

Інтеграція із системою «розумний дім»

Всі камери відеоспостереження від компанії IMOU підтримують інтеграцію із системою «розумний дім» і функціонує з програмами для роботи з цією системою навіть від інших розробників. Кожен пристрій підтримує роботу із фірмовим хмарним сервісом.

Як бачите, незважаючи на свою доступну вартість, обладнання від компанії IMOU – це максимально надійне та ефективне рішення, яке зможе задовольнити запити найдосвідченішого користувача.