Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix

Перша леді Франції Бріжит Макрон в кадрі серіалу
Перша леді Франції Бріжит Макрон в кадрі серіалу

Перша леді Франції зніметься у серіалі «Емілі в Парижі»

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграє роль у четвертому сезоні відомого серіалу Netflix «Емілі в Парижі». За інформацією The Guardian, пані Макрон з'явиться у нових епізодах та приємно здивує глядачів.

У 71 рок Макрон зіграє саму себе у одній з серій, представленій власним одягом, без особливих побажань від серіалу. Сценарист Даррен Стар вважає, що вона має акторський талант та здивує шанувальників. Лілі Колінз, яка грає головну роль у серіалі, також висловила свою радість зі співпраці з Макрон. Зйомки з першою леді Франції вона вважає честю та радістю.

«Емілі в Парижі» – це серіал про американку, яка переїжджає до Парижа, щоб працювати в маркетинговій компанії. Головна героїня зіткнеться з труднощами, пов'язаними з мовним бар'єром та культурними розбіжностями.

Це вже не перший раз, коли Макрон взяла участь в кіно. Вона вже з'являлась у серіалі «Вісті» у 2018 році. Крім того, компанія Gaumont оголосила про створення нового серіалу «Бріджит, вільна жінка», присвяченому дружині Французького президента.

Наразі деталі про формат серіалу залишаються невідомими, проте вже планується написання сценарію та зйомки 6 епізодів по 45 хвилин кожен.

Довгий час ходили чутки про Бріжит Макрон, однак вона вдало відстоювала свою честь та виграла судову справу проти пліткарів.

Читайте також

Названо найбагатшу співачку у світі
07.10.2024 - 21:59 463 переглянули
Найбагатша співачка у світі