Петро і Марина Порошенки привітали українців

Форматний текст:

Петро і Марина Порошенки привітали українців із прийдешнім 2024 роком. «Ми пережили цей рік. Ми – це нація неймовірних людей. Людей, які можуть донатити, плести сітки, ліпити вареники, тягати гуманітарку через напівзаблокований кордон і головне – утилізовувати орків сотнями за добу», – зазначив Петро Порошенко.

Українські громадяни вітають з наступаючим 2024 роком. Петро Порошенко наголосив на тому, що українці є неймовірними людьми, які показали велику витривалість та здатність до різних видів діяльності, включаючи волонтерство, виготовлення страв та доставку гуманітарної допомоги. Він також відзначив, що українська армія продовжує відстоювати територіальну цілісність країни.

«Ті, хто випікають хліб під обстрілами. Хто подає світло і тепло в домівки. Хто навчає дітей і лікує і малих, і старих», – додала Марина Порошенко.

Марина Порошенко відзначила тих, хто відданий своїй роботі, навіть під обстрілами, зокрема, лікарів, вчителів та інших працівників, які забезпечують комфорт та безпеку у домівках людей у складних умовах.

«Але насамперед підніміть ваші келихи за тих, хто нині в холодному окопі. За тих, хто з фронту може привітати рідних хіба що відеозв’язком через старлінк. Підніміть келихи за їхніх дітей, за їхні родини», – додав Петро Порошенко.

Петро Порошенко закликав вітати тих, хто зараз перебуває на передовій та не має можливості бути присутнім фізично зі своїми родинами. Він також наголосив на тому, що важливо підтримувати тих, хто забезпечує захист та безпеку країни.

«Підніміть келих і за себе. За те, що ви – частина неймовірної нації, яка здивувала весь світ», – закликала Марина Порошенко.

«І дайте слово собі і тим, хто поруч – продовжувати рухатися далі, кожен в своєму темпі, щоби свята не викрадала війна. Ми переможемо. Це питання часу, майстерності наших військових і єдності української нації», – переконаний Петро Порошенко.