Співачка Маніжа скаржиться на проблеми через російське громадянство

Російська співачка таджицького походження Маніжа Хамраєва скаржиться на негативне ставлення італійців до росіян із перших днів повномасштабного вторгнення росії до України.

За словами Маніжи, іноземці перестали допомагати, відверто демонстрували зневагу і навіть глузували з російських громадян у Європі.

18 лютого 2022 року Маніжа виїхала разом із матір'ю святкувати її день народження до Італії та застрягла там через проблеми з авіарейсами.

«Ми поїхали святкувати до Італії, коли все сталося. Перші два тижні ми стали свідками того, як змінилося ставлення. Меню могли кинути, дивитись дивно. Ми стояли в аеропорту і жінка, яка була на реєстрації, почала так дивитись на мій російський паспорт, покликала когось, і вони хихикали», – розповіла Маніжа.

Несподівано Маніжа зайняла проукраїнську позицію. Вона критикує масштаби трагедії в Україні і те, що там щодня помирають мирні люди, тож усі історії про так звану «русофобію» її не хвилюють. Однак те, як у Європі їй відмовляють у обслуговуванні, вважає неправильним.