Під час атаки РФ по Запоріжжю постраждало двоє людей, є руйнування

Двоє людей постраждало під час атаки РФ
Двоє людей постраждало під час атаки РФ

У Запоріжжі стали жертвами ранішеї атаки ворога приватні будинки, де постраждали люди. Про це повідомив очільник Запорізької Обласної Державної Адміністрації Іван Федоров в своєму Telegram каналі. 

«Наразі ми знаємо про двох постраждалих. Медики надають їм необхідну допомогу. Більш детальну інформацію ми надамо згодом» - відзначив він.

Також Федоров розповів про обстріли, що тривали протягом доби:

«Протягом минулої доби окупанти здійснили 459 обстрілів у 13 населених пунктах Запорізької області. Війська РФ здійснили 10 авіаційних ударів населеними пунктами Таврійське, Щербаки, Новоданилівка, Мала Токмачка, Чарівне і Копані. 273 безпілотники різних типів атакували Лобкове, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Мала Токмачка, Малинівку, Левадне. 5 ракетно-артилерійських ударів було спрямовано на Левадне і Малинівку. 171 артилерійський удар було завдано по територіях Лобкове, Гуляйполе, Оріхово, Новоандріївка, Новоданилівка, Роботине, Мала Токмачка, Малинівка, Левадне. Також було отримано 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та інфраструктурних об'єктів. Цивільні особи не постраждали».

Читайте також