Підліток помер після відвідування стоматолога у Кривому Розі

У Кривому Розі померла 14-річна дитина після візиту до стоматолога. Згідно з інформацією поліції Кривого Рогу, хлопчик повернувся додому після видалення зуба. Про це повідомила речниця поліції Ангеліна Крадожон.

У лікарні повідомили, що хлопчик прийшов до стоматолога з болем у зубі, тому лікарі вирішили видалити його зуб.

Допомога, яку ми надали, відповідає всім нашим стандартам і нормам. Лікар надав обов'язкову медичну допомогу і пацієнт був відпущений додому разом з родичами. Проте, через погіршення стану, його повинні були госпіталізувати - розповіла директорка лікарні.

За словами директорки лікарні, причину смерті дитини встановить експертиза.

Схожі ситуації в інших містах

Згідно з повідомленням речниці поліції Кривого Рогу Ангеліни Крадожон, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 140 Кримінального кодексу. Лікарю може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Варто нагадати, що у Львові померло 5-річне дитя після видалення зубів.

Як повідомляв батько, його дитина 8 грудня пішла з матір'ю до клініки Ori-Dent для видалення двох молочних зубів. Працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання під загальною анестезією. В ході операції у дитини сталася серцева зупинка.

Також, на Рівненщині поліція розслідує смерть жінки в стоматологічній клініці. За даними поліції, жінка отримувала стоматологічне лікування з використанням седації. Після введення препаратів пацієнтка припинила дихати, незважаючи на спроби реанімації.