"Піднімеш ж*пу й підеш" - росіяни розповідають про "м'ясорубку" під Вугледаром

В районі Вугледара, Донецької області, жителі з Росії висловлюють своє незадоволення з приводу відсутності успіхів. За даними Головного управління розвідки Міноборони, вони мають високі втрати.

Деякі росіяни діляться відео в інтернеті, на яких люди їдуть через критий ринок і знаходяться в зоні вогню: вони стикаються з падаючими снарядами перед або за машиною. Росіянка говорить, що там немає вибору в таких ситуаціях, ймовірно, тільки можна підняти зад і йти.

Також вона отримує інформацію про те, що багато окупантів змушують перебиратися в район Вугледару. Говорять, що там ситуація називається "м'ясорубкою". Росіянка розповідає, що всі ці люди розгублені та втратили мотивацію.

На Донеччині російські окупанти масово дезертують, голодують та потребують простих речей. Командування навіть не надає їм можливості відпочити, навіть не дозволяє покинути свої позиції. Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, заявляє мати одного з російських окупантів у розмові, яку опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.