Після скандального ДТП донька нардепа складає мандат

ДТП автомобілів на дорозі
ДТП автомобілів на дорозі

Депутатка Київської міської ради Ярина Ар'єва, яку підозрюють у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у стані наркотичного сп'яніння з тяжкими наслідками, заявила про складання повноважень.

Ярина є донькою народного депутата від "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва. Заяву депутатка опублікувала у Facebook.

"Ухвалила рішення скласти мандат депутата Київради. Написала відповідну заяву", сказала.

Заявила, що виконувати свої обовʼязки "неможливо", бо "суд погіршив запобіжний захід". "Незважаючи на те, що я жодного разу не порушила попереднього запобіжного заходу", повідомила.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також Ярина Ар'єва заявила, що "не збирається втікати від відповідальності, як не втекла з Києва у перші дні повномасштабного вторгнення, а пішла до тероборони".

Також не визнає обвинувачення у перебуванні у стані наркотичного спʼяніння і каже, що доводитиме це в суді.

"З потерпілою, яка зараз перебуває за межами України, підписаний договір про повне відшкодування. Півроку тому, коли під час блекауту стався цей нещасний випадок, я робила все можливе для допомоги цій жінці. Мені від початку дуже шкода, що я завдала людині ушкоджень", заявила депутатка.

У 2020 році Ярина Ар'єва обралася депутатом Київської міської ради від "ЄС". Навчається в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У травні Ярині Ар'євій повідомили про підозру у вчиненні ДТП в стані наркотичного сп'яніння. Дорожня пригода сталася 27 листопада минулого року у Києві. Депутатка наїхала на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

Вчора Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваній з нічного на цілодобовий домашній арешт.

Володимир Ар'єв народний депутат чотирьох скликань. Член Комітету з питань цифрової трансформації.

Читайте також