Після смерті Навального Кремль визначив нову загрозу для себе

Похорон Алексея Навального: нова загроза
Похорон Алексея Навального: нова загроза

Російські пропагандисти активно займаються дискредитацією руху дружин мобілізованих, які недавно провели акцію протесту біля будівлі Міністерства оборони РФ. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Зазначається, що Кремль відчуває загрозу, оскільки такі акції можуть стати каталізатором масштабних антивоєнних рухів, тому спускають на організаторів акцій "псів режиму" - пропагандистів і силовиків.

Пропаганда намагається створити ілюзію, що протести дружин військових є незначними і локальними інцидентами. Тому великі медіа ігнорують ці події, а прокремлівські блогери і TG-канали запускають кампанії для дискредитації організаторів.

Щоб налаштувати росіян проти дружин мобілізованих, розповсюджують наративи, що такі акції нібито фінансуються українськими спецслужбами і не мають підтримки серед населення. Насправді протести родичів військовослужбовців є вагомим показником соціального і політичного клімату в Росії та свідчать про наявність серйозних внутрішніх проблем.

Нагадаємо, що в Росії дружини мобілізованих вийшли на протест до будівлі Міністерства оборони РФ. Жінки вимагають повернути їхніх чоловіків додому. Про це повідомляє заступник керівника Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко. Він зазначив, що раніше російська влада визнала рух дружин мобілізованих "Путь домой" іноземним агентом.

"Фактично, режим Путіна почав війну з дружинами мобілізованих росіян, поки їхні чоловіки зі зброєю перебувають у "СВО", - зазначив Коваленко.

Ймовірно, після смерті Навального та інших ворогів у путінського режиму не залишилося нікого, окрім дружин мобілізованих.

До слова, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який нещодавно відвідав російського диктатора Володимира Путіна у Москві, заявив, що Путін відхилив пропозицію про перемир'я в Україні, оскільки це буде вигідно ЗСУ. Про це він сказав в інтерв'ю BILD.

Читайте також