Платять кошти, аби лягти у труну. Серед росіян набирає популярності незвичайна терапія

Люди, задоволені послугами незвичайної терапії
Люди, задоволені послугами незвичайної терапії

У Росії став популярним новий тренд - "гроботерапія", яка застосовується в якості психологічної практики для тих, хто втратив бажання жити. Російські ЗМІ повідомляють про це.

За інформацією видання, людина лягає у живу труну, і родичі допомагають їй прощатися.

Це необхідно для тих, хто перебуває в глибокій депресії і не відчуває щастя в житті. Через цю терапію людина розуміє, що можна подолати всі проблеми у житті, окрім виходу з труни

Вартість цієї послуги варіюється. Наприклад, в Самарі мінімальна ціна за терапією - 35 тисяч рублів (10 тисяч гривень). А в Іжевську за те, щоб лягти в труну, пропонують заплатити 150 тисяч рублів (45 тисяч гривень).

Однак, члени громадського руху "Росія православна" критикують захоплення: "В першу чергу це стосується так званої 'гроботерапії' та інших окультних практик, які поширені як спосіб вирішення психологічних проблем. Ці модні захоплення немають нічого спільного з справжньою терапією і під сумнів ставлять психічне здоров'я молодого покоління. Спеціалісти повинні перевіряти такі тренди, щоб запобігти їх поширенню та зменшити шкоду. Так само хвилює зростаючий інтерес до квадроберів".

Читайте також