Платіжна система Mastercard: оновлення, про які ви могли не знати

Платіжна система Mastercard: оновлення, про які ви могли не знати
Платіжна система Mastercard: оновлення, про які ви могли не знати

Сучасні платіжні системи дозволяють значно полегшити життя пересічного обивателя. Ми розраховуємося картками в супермаркетах та на заправках, оплачуємо комунальні послуги з телефону, здійснюємо безконтактні платежі у різних торгових точках. Сьогодні докладніше поговоримо про функціонал платіжної системи Mastercard і нові штучки, про які ви могли не знати раніше.

Зняття готівки у супермаркетах

Нехай готівка вже давно відходить на другий план і ми все більше звикли сприймати гроші як цифри на електронному рахунку, проте бувають ситуації коли традиційні паперові купюри таки необхідні. Зняти гроші з рахунку можна на касі банку і в будь-якому банкоматі, проте ця операція також потребує часу: чого варті довгі черги. Та ще й не завжди у банкоматах є необхідна кількість готівки.

Зараз Mastercard розробили спеціальну послугу з переведення в готівку грошей на касах у супермаркетах, в торгових центрах та інших великих комерційних точках. По суті, здійснюючи покупку в магазині, ви відразу можете попросити касира зняти готівку з картки, і вам не доведеться йти до банкомату. Відсоток за зняття коштів немає, і ви можете зняти практично будь-яку суму.

Бізнес-зали в аеропортах

У багатьох аеропортах України та світу є спеціальні бізнес-зали Mastercard. Це просторі зони з Wi-fi, дивани, широкоформатні телевізори та інші зручності, якими власники певних видів Mastercard можуть користуватися абсолютно безкоштовно.

У бізнес-зонах Mastercard клієнти також можуть безкоштовно поїсти: триразове гаряче харчування та напої дозволять перекусити перед вильотом. В цілому бізнес зони призначені для можливості попрацювати або відпочити в спокійній обстановці, поки ви чекаєте на посадку на рейс. Погодьтеся: це значно приємніше, ніж товпитися в залі очікування з іншими.

Миттєві переклади

Раніше платіж з картки і карту можуть займати до кількох діб і для переказу коштів потрібно було відвідувати банк і заповнювати безліч паперів. Mastercard ефективно вирішили цю проблему та дозволили клієнтам робити грошові перекази практично миттєво. Переказати гроші на карту можна з власного будинку та будь-якої іншої локації – достатньо мати телефон з інтернетом або інший девайс. Простота та швидкість грошових переказів від Mastercard практично не мають конкурентів у світі електронних платежів.