Поява двох українських артистів у Львові спровокувала ажіотаж. Оголошено додатковий концерт

Фото з концерту у Львові з українськими артистами
Фото з концерту у Львові з українськими артистами

У Львівській опері Іво Бобул і Лілія Сандулеса організовують додатковий концерт у межах нового туру. Концерт відбудеться 28 жовтня і називатиметься "Берег любові крізь роки". Організатори повідомили, що попередні концерти були прийняті з великим ажіотажем.

Тур розпочався 12 жовтня у Чернігові і охоплює більше 30 міст України. Львів став 13-им містом, де виступлять учасники. Подальші концерти відбудуться у Луцьку, Одесі, Кривому Розі, Кременчузі, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах.

Під час концерту вони виконають свої найвідоміші композиції, включаючи "Якщо любиш – кохай", "Берег любові", "На Україну повернусь", "Рідна хата", "Непереможна Україна" та інші пісні.

Іво Бобул – народний артист України, співак та автор пісень. Він почав свою кар'єру у 80-ті роки минулого століття. З 1991 року він співав разом з Лілією Сандулесою. Вони писали хіти разом, зокрема пісню "Берег любові". Проте, на початку 2000-х років вони розлучилися і перестали виступати разом. У 2024 році вони повернулися і заявили про возз'єднання.

Усі шанувальники отримають можливість насолодитися виступом дуету і почути їх славнозвісні хіти, такі як "А липи цвітуть", "Пломінь мого серця", "Стрілися двоє" та багато інших. Іво Бобул також написав пісню "Моя любов" спеціально для Лілії Сандулеси.

Читайте також