З'явилися нові деталі вибуху у центрі Мелітополя

Від вибуху у центрі Мелітополя двоє постраждалих - це представники колаборантів, які захопили владу в селі Терпіння Мелітопольського району Запорізької області.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя під час інформаційного брифінгу.

«Постраждали двоє людей. Ці двоє – представники колаборантів, які захопили владу в Терпінні. Вони зараз перебувають у лікарні, наші героїчні лікарі надали їм усю необхідну допомогу, сьогодні їхньому життю нічого не загрожує, але ми чітко розуміємо, що так, як на колабораціоністів почалося полювання, то російські спецслужби рано чи пізно їх точно зачистять», – розповів Іван Федоров.

Сьогодні існує кілька версій причини вибуху. Найімовірніша – це те, що самі окупанти розпочинають зачистку колаборантів, що знаходяться на території міста Мелітополя. Зрадники насправді нікому не потрібні.

Подібне вже відбувалося у 2014 році в окупованому Криму. Тоді ті, хто захищав «русский мир» та путінський режим, досить швидко зникли з радарів політичних еліт, і саме така тенденція зараз розпочинається на захоплених російськими окупантами нових українських теренах.