Побиття ветерана у Смілі: поліція спіймала підозрюваного, він записав відео з вибаченнями

Підозрюваний у побитті ветерана утримується поліцією
Підозрюваний у побитті ветерана утримується поліцією

У Смілі Черкаської області затримали підозрюваного у побитті військового. Про це повідомила прес-служба Нацполіції України.

Згідно з інформацією, колишній боєць Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолій Гончаренко був жорстоко побитий "кримінальним авторитетом" після того, як він викрив його в соцмережах як винуватця аварії, внаслідок якої постраждали його батьки.

Підозрюваний, 28-річний Вадим Долотенко, ховався в одному з готелів Черкаської області, але його було затримано поліцією. Тепер йому буде обрано запобіжний захід, а також порушено кримінальні справи за чотирма статтями.

Під час обшуку в місці проживання Долотенка було знайдено наркотичний засіб та зброю. В результаті цього, слідство внесло додаткові відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків.

Поліція також розслідує дві кримінальні провадження щодо побиття ветерана у Смілі - хуліганство, вчинене групою осіб, і вимагання. Підозрюваному Вадиму Долотенку було оголошено про підозру.

З'явилося відео, в якому Долотенко вибачається перед українським народом та українською армією за вчинену ситуацію.

Вадим Долотенко раніше також фігурував у кримінальних справах пов'язаних із тілесними ушкодженнями та пограбуваннями.

Читайте також