Поліція звинуватила популярного тіктокера у вбивстві своєї дівчини-блогерки

Тіктокера звинуватили у вбивстві популярної блогерки

Правоохоронці звинуватили популярного тіктокера Матеуса Йоханнеса у вбивстві своєї дівчини-блогерки Клаудії Камбанзи. Вони стали відомі завдяки відео про "ідеальні стосунки". Про це повідомляє Daily Mail.

Матеус Йоханнес і Клаудія Камбанза розпочали свою кар'єру в Намібії і стали зірками ТікТок з десятками мільйонів переглядів. Вони зуміли заробити грошей на своїй любовній історії і переїхали до Англії. Однак тепер Матеуса звинувачують у вбивстві Клаудії.

22-річну дівчину знайшли на вулиці Галлу з ножовим пораненням 27 січня. Вона померла в лікарні. Матеуса, 28-річного партнера Клаудії, звинуватили у вбивстві та носінні холодної зброї в громадському місці. Подробиці про те, що сталося між ними, не відомі, але під час сварки Матеус побив свою дівчину.

Суд над Матеусом Йоханнесом вже почався. Йому було обрано запобіжний захід, а наступне засідання призначено на 28 березня.

У одному з відео, опублікованих в їхньому обліковому записі, Клаудія та Матеус показують своїм підписникам романтичний вечір на ярмарку, де показують, як цілуються і тримаються за руки.

Інше відео, під назвою "POV: знайомство з намібійським джентльменом", дає уявлення про життя щасливої пари. На цьому відео можна побачити, як вони проводять романтичні вечори з коктейлями, розсипають пелюстки троянд на ліжку та прикрашають свічками.

Варто зазначити, що вчені попереджають, що захоплення соцмережею TikTok може призвести до погіршення робочої пам'яті, депресії, тривоги та стресу у підлітків.