Політичні вбивства і стосунки з неповнолітніми: з'явився фільм про Кадирова

Афіша фільму про Кадирова
Афіша фільму про Кадирова

Лідер Чечні Рамзан Кадиров причетний до чималої кількості злочинів, політичних вбивств і до стосунків з неповнолітніми. Про це йдеться у фільмі, який зняло російське видання "Проект".

"У фільмі докладніше про те, як Рамзан Кадиров прийшов до влади за допомогою жорстоких вбивств, створив величезний гарем з неповнолітніми дівчатами, краде значну частину бюджету своєї республіки і допоміг убивцям Бориса Нємцова, Пола Хлєбнікова та інших уникнути відповідальності", - йдеться в повідомленні видання.

Як Кадиров опинився в політиці

Сім'я Кадирових прийшла до влади у Чечні 1999 року, коли Ахмат Кадиров обійняв посаду голови адміністрації Чечні. У фільмі розповідається, що російська влада спонукала кандидатів у глави Чечні в обмін на лояльність до Кремля, пропонуючи їм п'ять мільйонів доларів готівкою, будинок у Сочі та дозвіл на рекет у Новоросійську. Рамзан Кадиров, син Ахмата Кадирова, виріс під захистом батька та швидко зайняв впливову посаду в адміністрації Чечні.

9 травня 2004 року Ахмат Кадиров загинув під час вибуху. Рамзан Кадиров, який не був поруч з батьком в той момент, був прийнятий у себе Путіним і оголошений наступним головою Чечні.

Кадиров може бути причетним до багатьох гучних політичних убивств

За розслідуванням, Рамзан Кадиров може бути причетним до ряду гучних політичних убивств, зокрема Бориса Нємцова, Якова Сергуніна, Пола Хлєбнікова, Анни Політковської і Наталії Естемірової.

Стосунки Кадирова з неповнолітніми

За даними розслідування, протягом років правління Кадирова, він мав багато неповнолітніх наложниць, включаючи одну, яка народила його дитину, коли їй було 15 років. Журналісти стверджують, що деякі з цих дівчат зникали, ставали жертвами нападів або були вбиті.

Хвороба лідера Чечні

В розслідуванні також згадується про хворобу Кадирова, зокрема проблеми з нирками, які він, принаймні на якийсь час, зумів вирішити.

Кадиров почав готувати наступників та передавати владу членам своєї сім'ї. Зазначається, що це стало можливе через хворобу, яка спонукала Кадирова вжити рішучих дій.

Нещодавно в мережі з'явилося відео, як голова Чечні потребував допомоги двох помічників, щоб зняти куртку після приїзду у Кремлівський палац.

Читайте також