Politico дізналося, що Байден справді говорить про Трампа за зачиненими дверима

Байден висміяв Трампа за радість політичному насильству

Президент США Джо Байден під час виступу у Веллі-Фордж висміяв Дональда Трампа та його послідовників за радість політичному насильству, повідомляє Politico.

На своєму мітингу він жартує про підбуреного великою брехнею Трампа зловмисника, який вдарив молотком по черепу Пола Пелосі. І він думає, що це смішно. Він сміявся з цього приводу. Який хворий…», – сказав Байден.

Приватно Байден охарактеризував Трампа як «хворого хріна» і заявив, що він радіє чужим нещастям. Ці висловлювання свідчать про гнів Байдена до Трампа, з яким він може зіткнутися знову, зазначає Politico.

Байден занепокоєний підбурюванням Трампом до політичного насильства, яке, на думку президента, становить загрозу для демократії країни. Його огида до Трампа зростає, і він висловлює свою думку у приватних розмовах.

Кампанія Трампа відреагувала на слова Байдена, заявивши, що він ставиться до президентства нешанобливо і не поважає американський народ своєю політикою.

За опитуванням, більшість американських виборців вважає, що засудження Трампа за серйозні злочини було б справедливим результатом.