Польща анонсувала посилені перевірки на кордоні з Україною

Польський уряд заявив про зміцнення контролю та перевірок на кордоні з Україною через надмірний імпорт сільськогосподарської продукції, яка не відповідає виробничим вимогам ЄС. Очільник міністерства сільського господарства Польщі Чеслав Секерський перевірив пункт пропуску "Медика" і КПП "Корчова". Заступник міністра Міхал Колодзєйчак також інспектує кордонні пункти та опублікував фото замороженої малини. Він вимагає ембарго на українську малину, яка не відповідає вимогам. Польські фермери знову планують протести через надмірний агроімпорт з України. Європейська комісія виділила допомогу польським фермерам, але це не поможе вирішити проблему.

Зміцнення контролю на кордоні

Польський уряд розширює перевірки на кордоні з Україною через великий надмірний імпорт сільськогосподарської продукції, яка порушує вимоги ЄС. Чеслав Секерський та Міхал Колодзєйчак перевірили різні прикордонні пункти та вимагають заборонити ввіз малини з України.

Протистояння польських фермерів

Польським фермерам стурбована ситуація в галузі через великий агроімпорт з України. Вони заявляють про масштабні протести, незважаючи на допомогу виділену Європейською комісією. Російське вторгнення в Україну також сприяло цій проблемі.