Польща підняла в повітря авіацію через ракетну атаку на Україну

Польська авіація піднята в повітря через ракетний удар Росії по Україні

24 березня вранці Польща зреагувала на ракетний удар, який Росія нанесла по території України. Про це повідомляє Оперативне командування Збройних сил Польщі у соцмережі X.

Польські військові свідчать про інтенсивну військову активність Російської Федерації, пов'язану з авіаційними та ракетними ударах по українських об'єктах.

«Попереджаємо про активізацію польської авіації та авіації союзників, що може бути пов'язано з підвищеним рівнем шуму, особливо в південно-східній частині країни», – йдеться в повідомленні.

Моніторингові канали повідомили, що російські ракети, запущені на захід України, були дуже близько до кордону з Польщею. Одна з них навіть летіла по самому кордону.

Нагадаємо, що ніч на 24 березня в Україні оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили повідомили про пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС. За даними Повітряних сил, в повітрі було 14 таких літаків.

Київ потрапив під ракетний удар близько о 5:05. Київська міська військова адміністрація повідомила про потужні вибухи і закликала перебувати в укриттях до закінчення тривоги.

Внаслідок ракетного удару у Києві зафіксовано падіння уламків в Деснянському районі.