Польща посилює карантинні обмеження та правила в'їзду до країни

Нові правила почнуть діяти із 15 грудня. Особи, які прибувають до Польщі з-за меж Шенгенської зони, мають пред'явити негативний тест COVID.

У Польщі з 15 грудня посилюються карантинні обмеження та умови в'їзду до країни.

Про це повідомляє WProst.

Усі особи, які прибувають до Польщі з-за меж Шенгенської зони, повинні будуть пред'явити негативний тест на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 24 години до перетину кордону.

Знайти роботу за кордоном ви можете на сайті - layboard.com

Кількість людей, які можуть відвідувати церкви, ресторани, готелі, культурні об'єкти (кінотеатри, театри, опери, громадські центри, концерти), а також басейни та аквапарки буде скорочено з нинішніх 50% до 30%.

У громадському транспорті чи поїздах буде дозволено займати 75% вільних місць.

З 15 грудня закриватимуться дискотеки, клуби та танцювальні заклади. 31 грудня та 1 січня 2022 року у закритих закладах буде дозволено проводити вечірки не більше 100 осіб.

Ліміт на відвідування спортивних залів, фітнес-клубів, музеїв та художніх галерей складає 1 особа на 15 квадратних метрів. Ці ж обмеження поширюються на ярмарки, виставки, конференції та магазини.

Крім того, тестування на COVID-19 буде обов'язковим для членів домогосподарств інфікованих людей, включаючи вакцинованих.

Дистанційне навчання триватиме з 20 грудня 2021 року до 9 січня 2022 року.