Помер засновник цифрового агентства Postmen Ярослав Ведмідь

Засновник цифрової агенції Postmen помер

10 лютого помер засновник і керівник цифрової агенції Postmen Ярослав Ведмідь. Про це повідомила його дружина Олена Ведмідь.

«Мій коханий чоловік назавжди... Я буду любити тебе безкінечно...», – написала дружина в своєму пості у Facebook.

Команда агенції Postmen також висловила свої співчуття. Вони підтримали родину Ведмедя та заявили про свою мотивацію продовжувати його справу.

«Для Postmen це неймовірно тяжка втрата. Ми стоїмо разом і продовжуємо працювати в його честь...», – написали колеги у своєму зверненні.

Ведмідь завжди прагнув досягти найкращого для всіх - для своєї сім'ї, команди, клієнтів та країни. Він почав свою кар'єру як журналіст, спеціалізувавшись на питаннях енергетики. Пізніше він перейшов до сфери піару та став відомим маркетологом українських компаній.

Згадавши інформаційну боротьбу проти ворога та створення сайтів для донатів на потреби України, можна зрозуміти, що Ведмідь і його агенція активно відстоювали національні інтереси України. Він присвятив багато часу та зусиль цій справі.

Прощання з Ярославом Ведмедем відбудеться завтра, 13 лютого, о 10:00 в Михайлівському Золотоверхому соборі.

Також варто нагадати, що раніше на Львівщині зупинили потяг, вшановуючи загиблого воїна. Крім того, на фронті загинув актор Володимир Федінчук.