Померлі прямо на підлозі у пакетах: що відбувається у лікарні в окупованому Донецьку (відео)

В окупованому Донецьку від коронавірусу помирає настільки багато людей, що в лікарні не вистачає місця для трупів. Тіла пацієнтів упаковують в зелені мішки та кладуть прямо на підлогу в коридорах. 

Моторошне відео з донецької лікарні з'явилося в мережі в Telegram-каналі "Фашик Донецький".

Судячи з кадрів, донецькі COVID-відділення вже не справляються з ситуацією. На відео можна помітити, що люди в білих захисних костюмах переносять трупи, яких там дуже багато. Тіла померлих в буквальному сенсі нікуди класти - пацієнтів, які померли від коронавірусу, "зберігають" в коридорах прямо на підлозі.

УВАГА! Відео містить кадри 18+! Не рекомендується до перегляду неповнолітнім, особам з вразливою психікою та вагітним жінкам!

 

У коментарях користувачі відзначають, що настільки плачевна ситуація з кількістю померлих від коронавірусу - наслідок діяльності "влади", яка окупувала Донецьк. Наприклад, жителів міста "зганяють" на суботники, де люди абсолютно не дотримуються карантинних норм. 

Коментатори також відзначили, що їм навряд чи хочеться зловтішатися через ситуацію з коронавірусом на території окупованого Донбасу. Відзначають і "бездушне" ставлення медиків до трупів: їм шкода бачити, як поводяться з померлими.