Популярний український співак таємно одружився та вперше розповів про своє весілля

Фото співака та його дружини
Фото співака та його дружини

Український співак Олексій Завгородній, відомий як Позитив, повідомив, що він у шлюбі з танцівницею Юлією Сахневич. Він розкрив цю інформацію під час зйомок шоу "єПитання".

Згідно зі словами співака, вони одружилися з Юлією більше року тому, але вирішили тримати це в таємниці.

"Ми офіційно у шлюбі понад рік. Ми уклали шлюбну угоду, коли зрозуміли, що так варто. Просто ми не оголошували цього. Наша пара має цікаву історію: все почалося з того, що Юля була моєю дівчиною, але ніхто про це не знав. А потім я подумав: "Якщо ми одружимося і триматимемо це в секреті, то це буде вражаюче". Ми не влаштовували велике весілля, просто підписали документи, а потім зустрілись з родиною на вечерю. Я вважаю, що зараз не час для великих святкувань", - зазначив Позитив.

Закохані проводять багато часу разом. Позитив додав, що якщо він не знаходиться в студії, то старається бути вдома зі своєю дружиною.

"Зараз ми проводимо багато часу разом, і це нас дуже радує. Коли є така можливість, ми насолоджуємося одне одним максимально. У мене, як у сольного артиста, все тільки починається - кількість концертів зростає, графік заповнюється. Тому, якщо я не в студії, я стараюся бути вдома з дружиною", - додав артист.

Нагадаємо, що це другий шлюб для Олексія Завгороднього. У 2013 році він одружився з Анною Андрійчук, але у 2021 році пара розлучилася.

Читайте також

Названо найбагатшу співачку у світі
07.10.2024 - 21:59 463 переглянули
Найбагатша співачка у світі