Популярні грузинські медіа-діячі записали відеозвернення на підтримку українців

Відомі грузинські митці, спортсмени, політики, громадські активісти, бізнесмени записали відеоролик, у якому висловили підтримку Україні та українцям на тлі загрози повномасштабного вторгнення Росії.

Як зазначили у своєму зверненні грузини, вони з тривогою спостерігають за агресією путінської Росії проти гордої та незалежної України.

Весь цивілізований світ розуміє, що російський узурпатор, який захопив багатство та владу, намагається влаштувати чергове кровопролиття у сусідній державі, щоб відвернути увагу від внутрішніх проблем своєї країни.

«Закликаємо та просимо всі цивілізовані країни, що мають можливість, силу та бажання зупинити путінський режим, стати поруч із героїчним народом України», – йдеться у відеозверненні.

Також у цей історичний час українці повинні бути безстрашними, міцними та єдиними, як це було в непрості часи для України.

Як зазначається у зверненні: успіх України – це успіх Грузії, перемога України – це перемога Грузії, свобода України – це свобода Грузії.

Діячі відверто нагадали, що так саме проходили непростий шлях до свободи для того, щоб отримати своє місце у єдності цивілізованих держав світу.

Населення Грузії завжди підтримувало та буде підтримувати Україну та український народ.

Підтримку українському народові висловили: актор Вахтанг Кікабідзе, співачка Ніно Катамадзе, шеф-кухар Міша Авсаджанішвілі, громадська активістка Татуша Арвеладзе, баскетболіст Георгій Цинцадзе, режисерка Кеті Мачаваріані, драматургиня Ніка Мзареулишвілі, засновник телекомпанії Formula Міша Мшвіладзе, телережисер Міхеїл Гонгадзе, засновниця «Kyiv Art & Fashion Days» Софо Чконія, учасник дитячого «Євробачення» Ніко Каджая, режисерка Саломе Джаші, вчитель Ладо Абхазава, філософ Леван Ґамбашидзе, четвертий президент Грузії Ґеоргій Маргвелашвілі, історик Юлон Гагошидзе, оператор Зураб Алавердашвілі.