Порноакторка підтримала військових з ампутаціями та розділила мережу на два табори

Акторка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон з Львівщини разом з пораненими бійцями знялася у фотосесії для благодійного календаря. Гроші з його продажу будуть використані для фінансування проєкту з реабілітації військових з ампутаціями. Однак думка користувачів з цього приводу розділилася.

Акторка відзнялася вечірній сукні, яка в подальшому буде перетворена на календар. Кошти, зібрані з продажу календарів, будуть передані до Центру складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Josephine Jackson (@ta.sama.backup)

«Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною», – написала Джозефіна у своєму дописі.

Акторка підкреслила, що така фотосесія дозволяє показати військових з нового боку, що додає їм більше впевненості та самодостатності.

Блок галереї

«Ми повинні дарувати їм такі емоції, а не жаль і сльози... Цього для них вистачить. Ми вже пережили етап жалю, зараз ми повинні запалити в них бажання жити, включаючи їх до таких заходів. І я знаю, що їм сподобається, це головне», – розповіла Джозефіна.

Думки користувачів про фотосесію розділились. Деякі вважають, що це «приниження честі та гідності» українських захисників.

Але більшість коментарів були позитивними, люди підтримали ініціативу акторки та зазначили, що фотосесія підвищила самооцінку пораненим військовим.

29-річна Юлія Сенюк, відома як Джозефіна Джексон, є львів'янкою. Вона почала свою кар'єру як порноакторка, обравши собі такий псевдонім. Сенюк закінчила факультет міжнародних відносин Львівського торговельно-економічного університету, брала участь у фотозйомках у стилі ню, а у 23-річному віці згодилася знятися у фільмі для дорослих. У 2021 році вона зіграла у комедійному мінісеріалі «Порно, я люблю тебе».

За словами експертів галузі, Джозефіна Джексон досягла певних успіхів у своїй професії. Вона була номінована на звання «Найкраща нова старлетка» на XBIZ Award 2019, одну з найбільших нагород у галузі розваг для дорослих. У 2021 році Юлія отримала дві номінації на нагороду Adult Video News: «Найкраща нова іноземна старлетка» та «Нагорода шанувальників: найгарячіший новачок». Джозефіна Джексон також потрапила в топ-100 акторок на одному з найвідоміших порносайтів світу.

До речі, після візиту порноактриси Джозефіни Джексон до Чернівців, де вона скаржилася на стан доріг, вона була запрошена департаментом інфраструктури мерії на роботу.