Пошук Google дозволить генерувати зображення

Пошук Google ілюстрацію
Пошук Google ілюстрацію

В пошуковому рядку Google тепер можна генерувати зображення. Нейромережа буде створювати кілька варіантів зображень, з яких можна вибрати. Також вона запропонує промпт-запит, який можна відредагувати, щоб створити нові графічні роботи.

Можна використовувати штучний інтелект для пошуку зображень. Ця функція надається Google у результатах пошуку.

Створення зображень не використовується для шкідливого або оманливого контенту. Кожне згенероване зображення має метадані та водяний знак, які підтверджують, що воно було створено за допомогою нейромережі.

Наразі можливість створення зображень доступна тільки англійською мовою у США в рамках тестування. В майбутньому вона стане доступною в усьому світі.

Корпорація Google оголосила про свою роботу над штучним інтелектом, який має допомагати у діагностиці раку та аналізувати результати ультразвукових досліджень.

Моделі штучного інтелекту Google можуть спростити процес раннього виявлення раку молочної залози та визначення терміну вагітності у майбутніх матерів.

Для реалізації проєкту Google співпрацює з кенійською некомерційною організацією Jacaranda Health з метою дослідження ультразвукового лікування матерів та немовлят на основі штучного інтелекту в державних лікарнях.

Читайте також