Пожежа на нафтопереробному заводі у Білорусі: рятувальники показали відео

Пожежа на нафтопереробному заводі у Білорусі: рятувальники показали відео

Сьогодні, 11 червня, на нафто-переробному заводі "Нафтан" у Білорусі сталася пожежа. Горів блок оборотного водопостачання, а один з працівників отримав опіки. Причини пожежі встановлюються.

Також повідомляється, що постраждав співробітник спеціалізованого ремонтно-будівельного управління №3 міста Новополоцька, який отримав опіки. Про стан постраждалого немає інформації. Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, 7 червня тимчасово окупований Луганськ був обстріляний, внаслідок чого постраждала нафтобаза. Місцеві жителі повідомляють про кілька вибухів. Зазначається, що це може бути пов'язано зі спробами перехоплення та обстрілами у місті. Відео з місця події фіксуються біля казарм колишнього Луганського вищого військового училища штурманів, де дислокуються російські загарбники.

Також стало відомо, що російський уряд засекретив дані про виробництво автомобільного бензину і дизельного пального в країні на тлі атак українських безпілотників. Інформацію про це опублікувало видання "Важные истории" з посиланням на джерело в Росстаті. Остання щотижнева довідка про обсяг виробництва нафтопродуктів і ціни на них не містить даних про виробництво автомобільного бензину і дизельного пального.

Читайте також: