Працівниця Львівської адміністрації відповіла нецензурним жестом на прохання встати під час гімну

Працівниця Львівської адміністрації виражає несхвалення жестом
Працівниця Львівської адміністрації виражає несхвалення жестом

Жінка у Львові відмовилася встати під час виконання гімну

У Львові жінка, яка, як виявилося пізніше, працювала в Львівській обласній військовій адміністрації, відмовилася встати під час виконання державного гімну. Це відео поширилося в соцмережах.

В кадрах видно, як жінка сидить на лавці на вулиці, коли навколо неї інші люди співають гімн. Відзначається, що в цей час проходив захід на підтримку українських полонених та зниклих безвісти.

На відео видно, як жінка сидить на лавці й не піднімається навіть тоді, коли її про це просять. "У відповідь - демонстративно зухвалий погляд", - розповідають свідки.

Коли її почали фільмувати, жінка показала середній палець. Пізніше вона хотіла втекти, але її затримали поліцейські. Жінка показала їм документи та заявила, що працює в Львівській обласній військовій адміністрації.

Ім'я жінки зазначене в авторському відео, а автори очікують реакції від адміністрації. Згідно зі словами керівника департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрія Горуна, жінка дійсно працювала в адміністрації, але її звільнили після подання заяви. З 24 серпня вона більше не працює в адміністрації.

Горун підкреслив, що такі дії є неприпустимими не тільки для чиновників, але і для всіх українців.

Також нагадаємо, що Сергія Горбачова звільнили з посади освітнього омбудсмена згідно рішення Кабінету Міністрів.

Читайте також