Прихильники Трампа вже продають футболки з «переможним» фото політика

Футболки зі зображенням перемоги Трампа
Футболки зі зображенням перемоги Трампа

Після замаху на Дональда Трампа, багато політиків та світових лідерів висловлюють йому підтримку. Замах може допомогти республіканцеві на виборах, а фанати Трампа вже створюють футболки з його фото після нападу. Зокрема, блогери-близнюки Ходж опублікували свій дизайн футболок з фото цього моменту і заявили, що всі виручені кошти підуть на президентську кампанію Трампа.

Претенденти на посаду віцепрезидента та сенатори також висловили свою підтримку Трампу та опублікували фотографії з місця стрілянини. Ілон Маск також публічно підтримав Трампа, про що повідомляють ЗМІ.

Стрілянина стала частиною «іконографії» Трампа і може позитивно позначитися на його позиціях на президентських виборах. Нагадуємо, що він наразі випереджає Джо Байдена лише на 2%.

Деякі медіа також зазначають, що прихильники Трампа вже до замаху вважали його «мучеником». Зараз фотографії з цим інцидентом швидко розповсюджуються в соцмережах та привертають увагу громадськості.

Загибель одного глядача та самого нападника призвела до початку розслідування Федерального бюро розслідувань США. Але сам Трамп не сдається і надсилає своїм прихильникам лист з обіцянкою не здаватися.

Читайте також