Прийняв останній бій на Донеччині. Згадаймо Сергія Бовсуна

Сергій Бовсун в бою на Донеччині
Сергій Бовсун в бою на Донеччині

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять всіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Сергія Бовсуна.

Сергій Бовсун разом із своїми товаришами здійснював бойові завдання на Донецькому напрямку. Останню битву він прийняв 16 грудня 2023 року. Про це повідомила Вінницька міська рада.

Сергій Бовсун народився у Вінниці 26 лютого 1980 року. Він вчився у 30-й загальноосвітній школі, а потім в Вищому професійному училищі №7, де здобув професію столяра. Він працював за професією майстра протягом багатьох років, виготовляв гарні та зручні меблі.

"Сергій повністю віддавався своїй улюбленій роботі. Ніщо не радувало його так, як можливість створити якісну річ та подарувати іншим почуття затишку у власному домі", - розповідають його рідні. "Цю цілком мирну професію змусила змінити війна. Проте, навіть на фронті він залишався вірним собі. Його товариші кажуть, що він підбадьорював всіх, не дозволяв знімати руки. Він вірив у Перемогу та робив все можливе для її наближення".

Поховали захисника України на кладовищі у Луці-Мелешківській.

Донька залишилась без батька, матері прийшлося прощатися зі своїм сином.

"Главком" також приєднується до хвилини мовчання. Ми вшановуємо пам'ять всіх українців, які загинули в боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих, яких забрали російські загарбники, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам'ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: всіх військових, цивільних та дітей, всіх, хто загинув в боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.

Читайте також