Приставляла пістолет до грудей. Озброєна жінка увірвалася до будівлі ФБР у Сіетлі

Жінка з пістолетом перед будівлею ФБР у Сіетлі
Жінка з пістолетом перед будівлею ФБР у Сіетлі

У Сіетлі затримано озброєну жінку, яка забарикадувалась у будівлі ФБР

Поліція американського Сіетла, штат Вашингтон, затримала озброєну жінку, яка забарикадувалась у будівлі Федерального бюро розслідувань (ФБР). Про це повідомляє Fox56 із посиланням на місцеву поліцію. Жінка є громадянкою США. Заручників вона не брала, мотиви її дій наразі не відомі.

Правоохоронці зазначили, що жінка зайняла третій поверх будівлі. Вона перебувала в будівлі ФБР понад годину, однак ніхто не постраждав. В певний момент жінка приклала пістолет до своїх грудей і вимагала від ФБР взяти її під варту.

Ми продовжуємо розслідувати її мотиви, і жодних рішень за звинуваченням поки не прийнято

Інцидент врегулювали шляхом перемовин. Група перемовників спілкувалася з захопницею близько години, після чого жінка погодилася покласти пістолет на підлогу та вийти. Подробиці про затриману не повідомляють. Наразі поліція перекрила вулиці, що знаходяться поруч з будівлею управління ФБР.

Тим часом в США сталася стрілянина на вечірці

Раніше під час стрілянини на вечірці в США на півдні Алабами загинули троє людей, щонайменше 12 постраждали. Про це повідомив телеканал ABC News. Близько 1000 людей були присутні на першотравневій вечірці поблизу Стоктона, коли почалася сварка та стрілянина. Більшість жертв були молодими людьми, за словами Андре Рейда із слідчого відділу американського округу Болдуїн.

Читайте також