Продовження драми Бібер та Гомес?

Джастін Бібер та Селена Гомес були парою підлітків, якими мріяли стати буквально всі. Молоді та амбіційні, багаті та знамениті, здавалось, вони завжди будуть разом. Пара зустрічалась багато років, то розставалась, то знову відновлювала стосунки. 

Між розривами Джастін встигав завести декілька романів, як і Селена, а потім, як грім серед ясного неба, співак оголосив про заручини. Вже через 2 місяці після розриву з Гомес він одружився з Хейлі Болдуїн. Ось тоді й почалася драма, яка продовжується роками.

 Фанати Джастіна та Селени як пари не могли змиритися з ситуацією. Вони продовжували звинувачувати Бібера, що він просто хоче насолити колишній. Після у Селени виявили вовчанку та вона пережила пересадку нирки, що зробило її ще нещаснішою для фанатів. Гомес написала пісню про розрив, зняла автобіографічний фільм та стала для людей образом людини, яку всі кинули. Цей факт тільки посилив нелюбов до пари Бібер. 

Нещодавно драма отримала новий поштовх. В одній із соціальних мереж Селена записала смішне відео, де показала невдало зроблені брови. Зробила вона це під популярний звук “моє ім'я Белла Хадід”. Потрібно розуміти, що у свій час Селена зустрічалась з колишнім Белли, а тому знімати під такий звук було не дуже коректно.

 У відповідь подруги Белли – Хейлі Бібер та Кендалл Дженнер запостили скрін розмови, де вони показують одна одній саме брови. Фанати Гомес вирішили, що так дівчата булять Селену, та на них обрушилась хвиля хейту. 

На тлі цих розборок багато знаменитостей стали на чиюсь сторону, а Селена, немов підбурюючи власних фанатів, те й діло залишає під відео прихильників коментарі. Зазвичай ці відео стосуються саме булінгу Дженнер та Хейлі. Джастін намагається утриматися від ситуації, та навіть на Оскарі не вийшов на червону доріжку. 

Тим часом сама Селена закликає прихильників не хейтити інших зірок, проте за інсайдерською інформацією на тлі вовчанки у Гомес бувають приступи депресії, що також впливає на її поведінку.