Прорив до 25 кілометрів: російські пропагандисти панікують через наступ ЗСУ у Курській області

Зображення російськіх пропагандистів в паніці
Зображення російськіх пропагандистів в паніці

Українські війська активно борються в Курській області

Пропагандисти та військові блогери з Росії висловлюють серйозну занепокоєність ситуацією в Курській області. Вони повідомляють, що українські війська активно проводять бойові дії в прикордонних районах, зокрема в місті Суджа.

"Z-канали" повідомляють про розвиток наступу української армії. На їхню думку, захоплення Суджі - питання найближчого часу. За словами пропагандистів, у місті тривають бої, а опір чинять переважно прикордонники та розрізнені підрозділи міністерства оборони та поліції.

За словами військового оглядача під псевдонімом "Военный осведомитель", українські сили не змогли з першого наступу увійти в місто, але за ніч сконцентрували резерви і почали просуватися північніше та південніше населеного пункту, намагаючись відрізати його від дорожнього сполучення.

Пропагандист з позивним "Рамзай" скаржиться на слабке озброєння російських підрозділів у районі бойових дій. За його словами, за два роки, що минули з часу відступу з Харківської області, на цьому напрямку мало що змінилося. Він вказує на нестачу важкої техніки, застарілий тактичний зв'язок та обмежену кількість сучасних протитанкових засобів.

Інший військовий блогер під ніком "Позывной OSETIN" нарікає на погіршення погодних умов, які можуть ускладнити роботу авіації та дронів. Він здивований ситуацією, що склалася, і запитує, чи можна прислати хоч когось на допомогу.

Пропагандист з каналу "Воевода Вещает" заявляє, що українські сили продовжують вводити в бій резерви і фактично оточили Суджу. Він описує ситуацію як "пи*дець" і сумнівається, що будь-хто понесе за це відповідальність.

Юрій Подоляк, ще один відомий російський пропагандист, песимістично оцінює шанси утримати місто, враховуючи близькість українських резервів та перерізані комунікації.

Військовий кореспондент під псевдонімом "Котенок" повідомляє про вшанування українських сил до Коренево та Суджі - двох прикордонних районних центрів Курської області. За його даними, бої ведуться безпосередньо у населених пунктах. Крім того, він заявляє, що українські диверсійно-розвідувальні групи помічені в 65 кілометрах від Курчатова, де розташована Курська атомна електростанція.

Читайте також