Психологічний трилер «Жінка у вікні»

Дитячий психолог Ганна Фокс страждає на агорафобію. Вона боїться людних місць та відкритих просторів. Щодня заспокоюючи себе медичними препаратами та алкоголем, Ганна перетворюється на самітницю. Вона поринає у власні думки, внутрішні діалоги, болючі спогади.

Єдиною розвагою для рефлексуючої та спустошеної емоційно жінки стає спонтанне стеження за сусідами. Нові мешканці з будинку навпроти спочатку здаються зразковою родиною – мати, батько, син-підліток. Випадково Анна стає свідком злочину. Жінка настільки шокована, що спочатку сама не може зрозуміти – вбивство насправді сталося, чи це їй здалося.

В основу сюжету психологічної драми «Жінка у вікні» покладено однойменний роман американського письменника Деніела Меллорі.

У головній ролі знялася американська актриса та співачка Емі Адамс. На знімальному майданчику зібралися воістину зірки Голлівуду: Дженніфер Джейсон Лі, Гері Олдмен, Джуліанна Мур.

У сюжеті є маса алюзій до класичних трилерів Альфреда Хічкока, Чарлі Кауфмана та інших. Кожен із героїв, включаючи саму Ганну, двоособливий. Кожен може здаватися винним.