Путін озвучив головну мету свого «нового терміну»

Путін обіцяє продовжувати війну проти України та зміцнювати збройні сили

Після закінчення так званих "виборів Путіна", російський диктатор Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну буде вирішувати завдання в рамках війни проти України та зміцнювати збройні сили. Він також наголосив, що всім правоохоронним органам будуть дані вказівки щодо виявлення осіб, які воюють проти Росії. Путін порівняв Російський добровольчий корпус з армією Власова і зазначив, що вже були втрати серед добровольців.

Після цього він висловив бажання провести мирні переговори, але тільки за умови, що патрони супротивника закінчаться. Водночас Путін додав, що Росія може створити "санітарну зону" на території України з метою захисту від засобів ураження.

Путін отримав майже 88% голосів на виборах

У Росії завершилося голосування на президентських виборах, де Володимир Путін набрав майже 88% голосів. На другому місці з результатом 4,6% голосів знаходиться Микола Харитонов, представник Комуністичної партії РФ. Третє місце займає Владислав Даванков від партії "Нові люди".

Голосування проводилося протягом трьох днів, включно з Кримом та окупованими територіями України. Зауважимо, що Владислав Даванков переміг Путіна на закордонних виборчих ділянках.

Прогноз на майбутнє Путіна

Політичний аналітик Politico спрогнозував, що президентський термін Путіна триватиме щонайменше до 2030 року. Для цього він збирає голоси не тільки в Росії, але й серед окупаційних військ, а також планує додати загиблих воїнів до голосів. Такий крок полегшує завдання з фальсифікації результатів голосування. Російський диктатор може залишатися при владі до 2030 року, а його переобрання вже передбачається з результатом у 90% голосів.

Тривале голосування також супроводжувалося провокаціями, наприклад, розповсюджували ручки зі зникаючим чорнилом на виборчих дільницях. У будущему Путіну виповнюватимуться його обіцянки про продовження війни проти України та зміцнення збройних сил країни.