Путін шокований наступом на Курськ – Bild

Путін шокований наступом на Курськ
Путін шокований наступом на Курськ

Українські військові шокували російського диктатора Путіна та військове керівництво РФ атакою на Курську область. Зупинити український наступ Росія наразі не може, про це повідомляє німецьке видання Bild.

«Армія президента Володимира Зеленського чинить невпинний тиск ракетами, безпілотниками та артилерією. Російські війська викликали підкріплення – поки що безуспішно. Однак, на думку експертів Інституту вивчення війни США (ISW), українське просування може сповільнитися», – йдеться у статті.

На Курщині триває хаос, а російська влада повідомляє про нібито успішну евакуацію місцевого населення.

«Ми йдемо в наступ. Задіяні тисячі українських військових. Мета – розосередити позиції противника, завдати йому максимальних втрат і дестабілізувати ситуацію в Росії», – заявив український військовий.

У відповідь, Росія продовжує наносити удари з повітря по території України. Російська Федерація намагається відбити українське вторгнення в Курську область.

За даними експертів, Росія оголосила контртерористичну операцію (КТО) для пом'якшення наслідків українського наступу. Це має на меті запобігти внутрішній паніці та зменшити негативну реакцію.

Міністерство оборони РФ виділило додаткову військову техніку для знищення підрозділів ЗСУ в Курській області.

Нараду з постійними членами Радбезу провів Володимир Путін. Також Міністерство оборони РФ не заперечує, що бої у Курській області дійшли до міста Суджа.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 83 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)