Путін у Підмосков'ї тренується заморожувати Європу - найкращі меми тижня

Комунальний колапс в Росії викликав масу мемів

Цього тижня соціальні мережі були заповнені мемами, що стосуються комунального колапсу у Російській Федерації. Газета.ua зібрала найцікавіші з них.

За повідомленнями ЗМІ, в різних регіонах Росії сталися аварії в системах опалення, водопостачання та електропостачання. Проблеми почалися в Московській області і поширилися далі.

Наприклад, у місті Подольськ, що знаходиться під Москвою, через відсутність опалення та гарячої води був оголошений надзвичайний стан.

У той же час, за декілька днів українські військові затримали майже 30 російських окупантів. Цю інформацію підтвердив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Протягом 688 днів втрати російських окупаційних військ становили майже 369 160 осіб. Загалом, сили оборони України знищили 11 269 броньованих машин, 6065 танків, 329 літаків і 324 гелікоптери, 23 кораблі і катери, а також підводний човен.

У грудні соцмережі висміяли "пресконференцію" президента Росії Володимира Путіна.

Також були висміяні Олексій Арестович, а також представники забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Бойко і Шуфрич.