Путін вперше прокоментував смерть Навального

Російський лідер Володимир Путін висловив сумнів щодо смерті опозиційного політика Олексія Навального в російській в'язниці і заявив про готовність його обміняти. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Він наголосив, що смерть Навального є печальною подією, але вважає, що інші країни, зокрема США, також мають подібні випадки. Путін зазначив, що до смерті опозиціонера була ідея обміняти його на інших ув'язнених у західних країнах.

«Ви можете мені повірити, можете – ні. Людина ще фразу не закінчила, а я сказав «Я згоден. Тільки за умови, щоб він там лишався і не повертався». Однак, на жаль, сталося так, як сталося. Це трапляється, нічого з цим не вдієш», – зазначив Путін.

Раніше було повідомлено, що суди в Росії заборонили використовувати символіку Навального на плакатах, рівняючи його прізвище з екстремістськими знаками, та арештували учасників акцій протесту.

Після поховання Навального поліція затримала 130 людей на публічних заходах в Росії. Згідно з командою Навального, його смерть вважається вбивством.

Тим часом, у Росії завершилося голосування на президентських виборах, де лідером за підсумками досі є Путін.

Читайте також:

  • Похорон Навального. Як це було (фото, відео)
  • Російська пропагандистка в істериці через велику кількість людей на похороні Навального
  • Прощання з Навальним. У Москві величезні черги (відео)
  • Путін вирішив влаштувати Навальному «веселий» похорон
  • «Ми точно дізнаємося правду». Христо Грозєв анонсував швидке розслідування смерті Навального