Радикали підпалили будинок постачальника озброєння для України у Німеччині

Ліві радикали підпалили будиночок глави концерну Rheinmetall

Зловмисники підпалили літній будиночок голови оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера. Про це повідомляє газета Bild. За відповідальність за цей інцидент взяли на себе ліві радикали, які залишили відповідне сообщение на платформі Indymedia.

У ніч на 29 квітня ми залишили на ділянці Арміна Паппергера в літньому будиночку запальну суміш, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначено, що Rheinmetall є одним із бенефіціарів переломного моменту і активно продажає старі танки в Україну. Ліві радикали вважають, що Rheinmetall не просто співпрацює з Україною, а й активно сприяє виробництву та продажу зброї.

Rheinmetall накопичує різні старі типи танків, які тепер можуть бути продані в Україну з боєприпасами та з великим прибутком. Rheinmetall не просто планує, виробляє та вбиває в національному масштабі, – зазначають радикали.

Поліція розслідує цей інцидент. Наразі правопорушників не встановлено.

Раніше глава Rheinmetall Армін Паппергер оголосив про плани розміщення чотирьох заводів в Україні. На цих заводах планується виробництво снарядів, військової техніки, пороху та зенітної зброї. Rheinmetall вже уклав угоду з українською компанією щодо виробництва артилерійських снарядів в Україні.