Ракетна атака на Ростовську область: росіяни повідомляють про пожежу (відео)

Пожежа після ракетної атаки на Ростовську область
Пожежа після ракетної атаки на Ростовську область

У ніч на 21 серпня в районі міста Новошахтинськ Ростовської області сталася велика пожежа. Це сталося незабаром після того, як російська влада заявила про збиття української ракети системою протиповітряної оборони в західній частині регіону. Про це повідомляє губернатор Ростовської області Василь Голубєв та місцеві соцмережі.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв стверджує, що поки немає жертв та руйнувань внаслідок падіння уламків ракети. Але місцеві Telegram-канали та ЗМІ повідомляють про велику пожежу, яка виникла після цього інциденту.

«За попередніми даними, внаслідок падіння уламків жертв та руйнувань немає», - зазначив губернатор.

Російські джерела вважають, що метою можливої атаки міг бути нафтозавод, враховуючи нещодавню пожежу на нафтобазі в Пролетарську. Заявляється, що уламки збитої ракети впали неподалік від житлових будинків, що призвело до пожежі на відкритій місцевості.

В той же час ростовські Telegram-канали поширюють відео великої пожежі, яка спалахнула в околицях Новошахтинська. У соцмережах також повідомляють про потужний вибух у Новошахтинську. Свідки стверджують, що уламки збитої ракети впали неподалік від житлових будинків, спричинивши пожежу на відкритій місцевості за містом.

Нагадаємо, що вночі на 18 серпня українські захисники завдали удару по комбінату «Кавказ» в Ростовській області РФ. Наші війська атакували комбінат «Кавказ». За даними Генштабу, там зберігалися нафта та нафтопродукти, які також використовувалися окупаційною армією.

До речі, в нафтобазі в Пролетарську Ростовській області РФ, яку вчора атакували сили оборони України, вибухнув ще один резервуар з паливом. Пожежа триває уже другу добу.

Як повідомлялося, в Азовському районі Ростовської області загорівся сміттєвий полігон. Пожежа сталася 19 серпня в хуторі Павлівка, загорілися харчові та побутові відходи.

Читайте також