Ремонт квартири під ключ: чому така пропозиція настільки вигідна?

Ще ніколи ремонт під ключ не був таким популярним і доступним, як сьогодні. І на це є свої логічні причини. Почнемо з того, що ремонт під ключ — це послуга, за якої виконавець бере на себе всі етапи повноцінного ремонту, включно із закупівлею матеріалів, виконанням всіх зазначених робіт і генеральним прибиранням після завершення проєкту. Це дає змогу клієнту уникнути клопоту з організацією та координацією різних фахівців, а також одразу оцінити бюджет робіт.

В цілому, “ремонт квартиры под ключ” (ремонт під ключ) — вигідна пропозиція для тих, хто цінує свій час. Наприклад, така послуга в NSDgroup має безліч переваг для замовників. 

Ремонт під ключ: основні переваги такої послуги

Ремонт квартира під ключ — це зручно і просто. При цьому він відрізняється якістю з урахуванням всіх побажань клієнта. Загалом, у NSDgroup є своя політика того, як формується концепція проєкту. Саме виходячи з неї, можна розглянути й переваги такого ремонту: 

  1. Економія часу. 
  2. Зрозуміла/стильна/оптимальна концепція готового дизайну квартири. 
  3. Гарантія якості. 
  4. Менше стресу для господаря квартири. Оскільки весь процес ремонту бере на себе виконавець, це може повністю прибрати стрес з життя власника помешкання.

Ремонт під ключ давно відійшов від звичайних "типових" дизайнів. Нині на першому місці індивідуальність та задоволення побажань клієнта. 

Сучасний ремонт під ключ: чим він відрізняється від "старих" пропозицій?

Ремонт під ключ — проєкт, який може бути виконаний на будь-якій площі та за різних вихідних умов. 

Що стосується вибору проєкту, то багато сучасних компаній, як NSDgroup, пропонують кілька варіантів:

  1. Типовий. У цьому випадку клієнт може вибирати стандартний та давно перевірений варіант. Такі проєкти поєднують у собі комфорт та оптимальний за вартістю ремонт. Він може й не новий за ідеєю, але досить вигідний та швидкий.  
  2. Індивідуальний. Такий проєкт складніше втілити, але й цікавіше. Насамперед враховуються уподобання та побажання клієнта. У цьому разі його фантазія майже нічим не обмежена. Проєкт створюють буквально з нуля. Окремо і під квартиру створюються ескізи та підбирається кожна деталь. В результаті замовник може бути впевнений, що дизайн його квартири вийде, як “на паперах”. 

Як показує практика, немає нічого поганого в типовому дизайні. Такий варіант досить швидкий і відносно "зрозумілий" за бюджетом. 

Другий варіант від NSDgroup складніший, але він може стати втіленням будь-яких побажань і сміливих ідей.