Реперка alyona alyona розсекретила ім'я свого коханого (фото)

Популярна реперка alyona alyona довго приховувала особистість свого хлопця від публіки. Раніше вона розповіла, як познайомилася з батьками бойфренда, а тепер і зовсім вийшла з ним у світ.

Пара з'явилася на церемонії нагородження премії National Bloggers Awards.

На захід артистка прийшла в колі друзів і свого хлопця, про що повідомляє програма "ЖВЛ". Обранцем зірки виявився український TikTok-блогер і репер Денис, більш відомий під псевдонімом Yoxden.

У залі закохані сиділи поруч одне з одним, але на публіці не демонстрували теплих почуттів. В інтерв'ю у alyona alyona поцікавилися, що для неї є найскладнішим у спільному житті. Історія пари не стала відкриттям для публіки, адже, як і багатьох, їх турбує тема побуту.

[Побут] — це досить болюче питання, тому що я живу на його території. Це мій перший в житті досвід, оскільки раніше всі жили у мене. Ця територія не така велика. Наприклад, раніше у мене була кімната, всі речі потрібно кудись розіпхати, у мене їх багато... Це так складно для мене. Можливо, тут потрібно спуститися трохи нижче, щоб потім піднятися ще вище. Подивимося що буде далі, — поділилася досвідом реперка.

Відзначимо, що Yoxden відомий аудиторії гумористичними відео і піснями з використанням нецензурної лексики. В одному з останніх кліпів хлопця під назвою "Запах паху" знялася і alyona alyona.