РФ повідомляє про проблеми зі світлом у Курській області

Проблеми зі світлом в Курській області
Проблеми зі світлом в Курській області

Проблеми з електроенергією в Курщині виникли після падіння безпілотників та ракет, аніболітічно вбитих РФ. Про це повідомив Олексій Смирнов, виконувач обов'язків губернатора Курщини.

Внаслідок падіння уламків українського БпЛА на трансформаторну підстанцію в одному з районів Курщини виникла пожежа. Електропостачання відсутнє у місті Курчатов та в окремих районах Курчатівського, Жовтневого, Великосолдатського, Обоянського, Білівського районів. Проводяться аварійні роботи. Підключення споживачів планується за резервними схемами.

Російські солдати готуються до оборони Курської АЕС через наближення ЗСУ. Російські силовики після обіду вже перекрили під'їзди до Курської атомної електростанції.

В Курчатові, де знаходиться Курська атомна електростанція, бойові дії ведуться на відстані "кілька десятків кілометрів". ЗСУ вже контролюють Козачу Локню, Мирний, Круглик та Бондарівку. Українські війська також увійшли до Мартинівки на півдні та входили в Коренево та Ольгівку з фронту.

Деякі підрозділи ЗСУ знаходяться приблизно за 30 км від Курської АЕС. Проблемою в організації оборони на Курському напрямку залишається роздробленість підрозділів та нестача сил. Про це пишуть пропагандистські засоби масової інформації.

Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Радбезу РФ.

Зазначимо, що Міністерство оборони РФ визнало, що бойові дії в Курській області розповсюдилися до міста Суджа.

Читайте також