РФ скаржиться на атаку безпілотників: під ударом були чотири області

Дрони атакували російські області

У ніч на 23 березня дрони здійснили напад на чотири російські області. За даними російських військових, у результаті атаки були пошкоджені житлові будинки та бізнес-центр у місті Білгород. Про це повідомило міністерство оборони Росії.

Згідно з інформацією російського військового відомства, ніч засобами протиповітряної оборони були перехоплені та знищені 12 безпілотників. П'ять з них були знищені над Брянською областю, ще п'ять - над Білгородською областю, один - над Воронезькою областю і ще один - над Саратовською областю.

У Білгороді загорівся приватний будинок, а також були пошкоджені багатоповерхівки і бізнес-центр "Монблан". Про постраждалих поки немає даних. Режим ракетної небезпеки оголошено в регіоні.

Крім того, цілью атаки дронів став Оскольський електрометалургійний комбінат ім. О.О. Угарова. Місцеві жителі повідомили про гучні вибухи і опублікували відеозаписи з місця подій. Пресслужба підприємства заявила, що постраждалих і значних пошкоджень не має.

Нагадаємо, що в ніч проти 23 березня, в Росії на Новокуйбишевському нафтопереробному заводі сталася пожежа. Місцеві жителі розповіли, що перед пожежею вони чули звуки безпілотників та два вибухи.