РФ влаштувала шабаш із піснями і танцями з нагоди доставки нових танків Т-90М на фронт

Росія організувала гулянку з нагоди доставки нових танків Т-90М на фронт

Західні ЗМІ повідомляють, що російська влада влаштувала святковий концерт з іменитими виконавцями та благословенням церковних представників. Танкова техніка приїхала на фронт для компенсації втрат. Однак, це створює ілюзію, що російська бронетехніка є сучасною та потужною, хоча це не зовсім правда.

Більшість "нових" російських танків є відновленими та модернізованими старими моделями. У порівнянні з такими сучасними танками, як Abrams і Challenger 2, їх результати значно гірші. Єдиний російський завод, який здатний будувати нові танки, є Урал Вагон Завод. Вони пишаються своєю новою моделлю Т-90М Прорив, який вони вважають найкращим танком у світі.

Сьогодні можна сказати, що Т-90М "Прорив" - найкращий у світі танк. Як тільки він наближається до позицій, шансів ні у кого не залишається. Він стріляє на велику відстань і влучно. Він також має кращий захист. - заявив Володимир Путін.

Проте, реальність зовсім інша. Т-90М було розгромлено внаслідок зіткнення з M2 Bradley на близькій відстані. Російський танк був виграний до того, як він зміг відкрити вогонь. Крім того, багато інших Т-90М піддалися атакам безпілотників. Таким чином, захист танку не такий надійний, як зазначає Путін. Це потребує подальшого вдосконалення та модернізації.

Незважаючи на те, що в Росії були зроблені значні інвестиції в оборонний сектор, результати не завжди відповідають очікуванням. Росії потрібне нове виробництво, щоб продовжувати бойові дії на фронті.

За останніх десять днів триває широкомасштабна війна Росії проти України. На фронті відбуваються численні бойові зіткнення та обстріли з боку РФ. Українські війська зазнають значних втрат.