Рідні не знали, що воював у штурмовій роті. Згадаймо спортсмена Дмитра Одинця

Вшанування пам'яті хороброго воїна

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Дмитра Одинця.

Біля села Синьківка на Харківщині загинув 23-річний волонтер волонтер благодійного фонду "Соломʼянські котики", переможець Бігової ліги Run Ukraine 2019 та боєць штурмової роти "Гонор" батальйону "Вовки да Вінчі" Дмитро Одинець.

Дмитро народився у Рівному і переїхав до Києва, де вступив до Національного університету біоресурсів та природокористування України. Він був відомим спортсменом і перемагав на змаганнях з плавання. Однак, він також волонтерив у благодійному фонді "Соломʼянські котики" та навчав дітей плавання.

Незважаючи на відмову вступити до Збройних Сил України, Дмитро продовжував допомагати як волонтер. У липні 2023 року він був прийнятий до штурмової роти "Гонор" батальйону "Вовки Да Вінчі" і воював на українському фронті. На жаль, під час бою з російськими окупантами, Дмитро отримав смертельні поранення.

Пам'ять про Дмитра Одинця буде жити назавжди. Його визнали хоробрим та преданим захисником України. Загибель молодого волонтера стала великою втратою для рідних та всієї країни.

Ми вшановуємо та пам'ятаємо всіх українців, які віддали своє життя за свободу. Нехай вічна буде слава героям України!