Росія хоче розгорнути новий політпроєкт в Україні. Активізувалися "актори-розвідники" та інші аферисти - Данілов

Українська Російська Федерація намагається створити нову агентурну мережу в Україні - таке заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України, Олексій Данілов. Про це повідомляє Інформаційне агентство "ІНКОРР".

Зловісні дії РФ включають активізацію таких "експертів", "акторів-розвідників" і інших аферистів, які поширюють російську пропаганду. Секретар РНБО зазначив, що завдяки роботі українських силових структур вдалося провести широкомасштабне прибирання російської агентури.

Однак, РФ не зупиняється і продовжує намагатися створити нову агентурну мережу, сподіваючись на успіх. Секретар РНБО підкреслив, що це пов'язано з розгортанням політичного проєкту, спрямованого на проросійське населення, а також інформаційну інтервенцію з метою підриву внутрішньоукраїнської стабільності.

Секретар РНБО закликав українців бути більш обережними і не надавати довіри російській пропаганді. Він також заявив, що українські правоохоронні структури завжди бділо відстежують ворожі дії та припиняють їх.

Ці маніпуляції РФ з пропагандою також проявляються у висловлюваннях інших людей. Наприклад, колишній радник Офіса президента Олексій Арестович прозвав секретаря РНБО під час свого виступу в одному з російських каналів, а також екснардеп Євгеній Мураєв використовував канал "Наш" для поширення кремлівських наративів українському населенню.